Arrangementen van Buitengewoon Lievelde

Bekijk hieronder de arrangementen van Buitengewoon Lievelde om uw verblijf in onze wellness vakantiewoningen nóg aangenamer te maken. Begin uw dag ontspannen met ons uitgebreide ontbijt, ontdek de prachtige omgeving met een van onze wandel – of fietsarrangementen of verwen uzelf met een ontspannende massage.

Buitengewoon ontbijt

Begin uw dag ontspannen en reserveer ons uitgebreide ontbijt. Geniet van verse koffie en thee, een ei, verse broodjes met roomboter en verschillende soorten beleg, krentenbrood, vers fruit en yoghurt. Laat ons voor u zorgen en geniet van een buitengewoon lekkere ervaring!

Wandelen en fietsen

Er zijn veel mogelijkheden en tal van routes en bezienswaardigheden nodigen u uit om er op uit te trekken. Uitgebreide informatie en route beschrijvingen vindt u in een map aanwezig in onze vakantiewoningen. Wij kunnen ook een georganiseerde wandeling verzorgen naar het natuurgebied het Vragenderveen. Deze wandeling wordt begeleid door een professioneel gids, die u door het hoogveen gebied langs turfputten loodst.

Massage

We werken samen met Marjan te Walvaart van www.te-walvaart.nl en Madelon Neijsen van www.bodyandmind-groenlo.nl. Marjan verzorgt stoelmassages en voetreflexmassages, terwijl Madelon naast stoelmassages ook begeleide wandelingen aanbiedt. Beide masseuses zijn breed gediplomeerd. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Heeft u vragen?

Schroom niet en neem gerust contact met ons op.

Wellness vakantiewoningen

Ontspanning, rust en genieten van de natuur in een unieke omgeving. Dat doet u met een verblijf in één van onze heerlijk ruime en comfortabele wellness vakantiewoningen. Het is écht op adem komen op ons voormalig boerenerf, waar de rust ook echt stilte is, de avonden nog echt donker zijn en u kunt genieten van de sterrenhemel. En wat is er nu mooier dan ’s morgens gewekt worden door het gezang van de vogels, glunderen van het weidse uitzicht over de weilanden met grazende koeien en de dag beginnen met een heerlijk verzorgd ontbijt? De ruime en open keuken nodigt uit tot het bereiden van de heerlijkste gerechten en in de sauna, regendouche of jacuzzi (buiten) kunt u even helemaal tot uzelf komen.

Elk geschikt voor zes tot acht personen

Onze woningen zijn geschikt voor maximaal acht personen. Juist door onze kleinschaligheid is er persoonlijke aandacht voor uw wensen en vragen. Welkom bij Buitengewoon Lievelde.

Magazine ‘Genieten’ aanvragen

Met hierin alles over de wellness vakantiewoningen van Buitengewoon Lievelde en de prachtige omgeving. Klik hier om het gratis magazine aan te vragen.