Ons verhaal

Freddy en Anita Buesink heten u van harte welkom

Boekt u een verblijf in de wellness vakantiewoningen van Buitengewoon Lievelde dan wordt u welkom geheten door Freddy en Anita Buesink.

Ontmoet de familie Buesink

Als u een verblijf boekt in Buitengewoon Lievelde, wordt u verwelkomd door Freddy en Anita Buesink. We hebben twee dochters Anne en Lieke. Freddy is geboren en getogen op de boerderij genaamd ‘t Olde Ikink’, gedateerd uit 1900. De boerderij werd als gemengd bedrijf reeds enkele generaties van vader op zoon overgedragen. Na een aantal ruilverkavelingen en veranderingen in de agrarische sector besloten we om te beginnen aan een nieuw avontuur.

Genieten van het platte land

Sinds maart 2013 staan er op ons erf twee luxe en comfortabele wellness vakantiewoningen die van alle gemakken zijn voorzien. ’t Olde Ikink werd omgeturnd in een resort, waar jong en oud in alle rust van het platteland kunnen genieten van elkaars gezelschap en de omgeving. Wij willen onze gasten graag laten ervaren wat we zelf elke dag beleven, want zelf zijn we namelijk ook graag buiten. Het ontspant en werkt rustgevend. Wij, Anita en Freddy, hopen u als gast te mogen begroeten, en dat u van een buitengewoon ontspannen verblijf zult genieten.

Wellness vakantiewoningen

Ontspanning, rust en genieten van de natuur in een unieke omgeving. Dat doet u met een verblijf in één van onze heerlijk ruime en comfortabele wellness vakantiewoningen. Het is écht op adem komen op ons voormalig boerenerf, waar de rust ook echt stilte is, de avonden nog echt donker zijn en u kunt genieten van de sterrenhemel. En wat is er nu mooier dan ’s morgens gewekt worden door het gezang van de vogels, glunderen van het weidse uitzicht over de weilanden met grazende koeien en de dag beginnen met een heerlijk verzorgd ontbijt? De ruime en open keuken nodigt uit tot het bereiden van de heerlijkste gerechten en in de sauna, regendouche of jacuzzi (buiten) kunt u even helemaal tot uzelf komen.

Elk geschikt voor zes tot acht personen

Onze woningen zijn geschikt voor maximaal acht personen. Juist door onze kleinschaligheid is er persoonlijke aandacht voor uw wensen en vragen. Welkom bij Buitengewoon Lievelde.

Magazine ‘Genieten’ aanvragen

Met hierin alles over de wellness vakantiewoningen van Buitengewoon Lievelde en de prachtige omgeving. Klik hier om het gratis magazine aan te vragen.