Route

Buitengewoon Lievelde is goed bereikbaar

Gelegen tussen de plaatsen Lichtenvoorde en Groenlo, zijn onze wellness vakantiewoningen goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Buitengewoon Lievelde ligt op een fantastische locatie in de gemeente Oost Gelre, midden in de prachtige Achterhoek en op slechts 600 meter van het charmante dorp Lievelde. Aan de oostzijde van Lievelde vindt u de provinciale weg N18 (Enschede – Varsseveld) en aan de noordzijde grenst het dorp aan de spoorlijn Zutphen – Winterswijk. Kortom, Buitengewoon Lievelde is goed bereikbaar, ongeacht uw reisvoorkeur.

Met het openbaar vervoer

Als u ervoor kiest om met de trein te reizen, komt u uitgerust aan op station Lichtenvoorde-Groenlo, gelegen in het dorp Lievelde. Vanaf daar is het ongeveer tien minuten lopen naar onze vakantiewoningen. Mocht u echter liever niet lopen, dan bieden wij u graag de mogelijkheid om in overleg met de auto opgehaald te worden.

Reist u liever met de auto?

In dat geval rijdt u in slechts vijf minuten vanaf de N18 naar ons resort. Op ons terrein is er ruime parkeergelegenheid beschikbaar, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over het vinden van een plekje voor uw auto.

Contactgegevens

Buitengewoon Lievelde
De Stegge 19
7137 NC Lievelde